Ακολουθήστε μας στο Google news

Την παραμονή και την στήριξη του Λιάσου Λουκά αποφάσισε το Διοικητικό Συμβούλιο της Νέας Σαλαμίνας στην χθεσινοβραδινή (2/10) του συνεδρία. Μία δύσκολη απόφαση για τη διοίκηση η οποία όμως θέλει να συνεχίσει να πορεύεται με τον Κύπριο τεχνικό και να τον στηρίξει στην προσπάθεια που γίνεται για ανάκαμψη. Κάποια μέτρα και κάποιες αποφάσεις αντίδρασης θα παρθούν και ήδη από σήμερα θα αρχίσουν να υλοποιούνται. Χθες (2/10) ο προπονητής είχε συνάντηση με την εφορία και θα γίνει άλλη μία συνάντηση αύριο (4/10), μιας και σήμερα έχει δοθεί ρεπό. Ένα από τα μέτρα είναι και η επιβολή προστίμου, κάτι όμως που ακόμη δεν είναι δεδομένο ότι θα συμβεί. Το ThemaSports επικοινώνησε με τον Εκπρόσωπο Τύπου των «ερυθρολεύκων», Δημήτρη Λάζο, ο οποίος μας ανέφερε αρχικά: «Σαν Διοικητικό Συμβούλιο δεν πράξαμε το αναμενόμενο που θα ήταν η εύκολη λύση, η απομάκρυνση του προπονητή. Αντίθετα στέλνουμε μήνυμα στήριξης στον προπονητή και στους ποδοσφαιριστές μας. Δεν είναι κανένας άμοιρος των ευθυνών του, έχουν αναλάβει όλοι τις ευθύνες τους, καθένας το μερίδιο ευθύνης που του αναλογεί και αυτό πρέπει να βγάλει πιο δυνατό ολόκληρο το οικοδόμημα της Νέας Σαλαμίνας». Το μήνυμα που στέλνει ο κ. Λάζος στον κόσμο είναι το ακόλουθο: «Αγαπάμε την ομάδα όπως όλοι οι φίλοι της Νέας Σαλαμίνας και προσπαθούμε να κάνουμε το καλύτερο. Πρέπει με ηρεμία και νηφαλιότητα να λύσουμε τα προβλήματα μας, αντέχουμε στα δύσκολα και ο Σαλαμιναίος έχει πάντα τον τρόπο να ξεπερνά τις δυσκολίες και αυτό θα γίνει και τώρα». Κληθείς να σχολιάσει τις τοποθετήσεις του πρώην προέδρου Αντρέα Παρασκευά στο facebook, μας είπε: «Έχουμε δημοκρατία, ο καθένας μπορεί να εκφράζει ελεύθερα την άποψη του. Δεν προσπαθούμε σαν Διοικητικό συμβούλιο να πουλήσουμε οπαδιλίκι. Διαλέγουμε να είμαστε έντιμοι και ειλικρινείς απέναντι στον μεγάλο κόσμο της Νέας Σαλαμίνας και να αναλαμβάνουμε το μερίδιο ευθύνης που μας αναλογεί».
Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ποστάρισμα για το φιλικό με ΠΑΟ-ThemaSports
02/07 @ 16:53

Ποστάρισμα για το φιλικό με ΠΑΟ

Η Πάφος FC δίνει το τελευταίο της αγώνα επί Αυστριακού εδάφους αύριο στις 17:30, με αντίπαλο τον κυπελλούχο Ελλάδας, Παναθηναικό.

Παρελθόν ο Γιούρσεβιτς-ThemaSports
02/07 @ 15:14

Παρελθόν ο Γιούρσεβιτς

Η ανακοίνωση.

Συμφώνησε με τον Περέιρα η ΑΕΚ!-ThemaSports
02/07 @ 15:58

Συμφώνησε με τον Περέιρα η ΑΕΚ!

Παίκτης της ΑΕΚ μπορεί να θεωρείται ο Ρομπέρτο «Τούκου» Περέιρα! H «Ένωση» ολοκλήρωσε το deal με τον Αργεντινό μεσοεπιθετικό ως το 2026.

ΒΟΥΡΟΣ: «Ο Απόλλωνας μου έδειξε ένα σεβασμό που δεν περίμενα…»-ThemaSports
02/07 @ 14:40

ΒΟΥΡΟΣ: «Ο Απόλλωνας μου έδειξε ένα σεβασμό που δεν περίμενα…»

Kαλεσμένος στην εκπομπή του SPORT24, Euro Morning Show, ήταν ο Πραξιτέλης Βούρος, ο οποίος μίλησε για τη μεταγραφή του στον Απόλλωνα, το Euro 2024, τον Κριστιάνο Ρονάλντο κι άλλα.

ΦΑΜΠΙΑΝΟ: Μεγάλη συνέντευξη με τον Βραζιλιάνο «γίγαντα»!-ThemaSports
01/07 @ 15:21

ΦΑΜΠΙΑΝΟ: Μεγάλη συνέντευξη με τον Βραζιλιάνο «γίγαντα»!

Ο Φαμπιάνο παραχώρησε συνέντευξη στο OMONOIA TV.

«Στόχος μας πρόκριση στο Τσάμπιονς λιγκ, το πρωτάθλημα και το κύπελλο»-ThemaSports
29/06 @ 21:35

«Στόχος μας πρόκριση στο Τσάμπιονς λιγκ, το πρωτάθλημα και το κύπελλο»

Το 2ο επεισόδιο της πρωτοποριακής εκπομπής της Cablenet, ΑΠΟΕΛ Pre Season Show «The Journey» ανάμεσα σε άλλα είχε καλεσμένο τον Ελλαδίτη άσο Τάσο Δώνη. Μίλησε στον Άρη Κυριάκου και είπε πολλά και ενδιαφέροντα.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ